Menu Zavrieť

Majstrovstvá Sveta MMA mládeže v Abu Dhabi: Slovenskí Bojovníci Adam MRabet a Krištóf Fazekas Vstupujú Do Kolotoča

Majstrovstvá Sveta MMA mládeže v Abu Dhabi: Slovenskí Bojovníci Adam MRabet a Krištóf Fazekas Vstupujú Do Kolotoča

Z Abu Dhabi, 17. júla 2023 – Napätie vzduchu je takmer hmatateľné, keď sa dnes do kolotoča svetovej MMA scény v Abu Dhabi zapoja dva slovenské talenty – Adam MRabet a Krištóf Fazekas. V čase, keď sa zraky bojových fanúšikov upierajú na týchto mladých zápasníkov, sa obaja pripravujú na svoje druhé stretnutia v súťaži.

Naši bojovníci už majú za sebou dva zápasy, každý trvajúci 3 x 2 minúty, na tohto prestížneho podujatia. Ich výkony na tomto svetovom pódiu priviedli emócie na povrch a nechali nás túžiť po viac. Dnes je však nový deň a nová výzva sa prihovára.

Úroveň súťaže na Majstrovstvách sveta MMA mládeže v Abu Dhabi je bezpochyby veľmi vysoká. Zápasníci z rôznych kútov sveta sa stretnú, aby ukázali svoje zručnosti a odhodlanie. Medzi nimi sú aj naši Adam MRabet a Krištóf Fazekas, ktorí združujú odvahu a odhodlanie so silnými súpermi.

„Je neuveriteľné byť súčasťou takejto udalosti. Cítim, že som na správnom mieste, kde sa môžem učiť od tých najlepších a ukázať, čo vo mne je,“ povedal Adam MRabet s odhodlaným pohľadom v očiach. „Dnešok je pre mňa nový zápas, nová príležitosť a nová výzva. Budem bojovať pre Slovensko a pre všetkých, ktorí mi fandia.“

Krištóf Fazekas, so svojou charakteristickou pohotovosťou a odhodlaním, pridal: „MMA je cesta, na ktorej sa nezastavujete. Dnes sa pozriem do očí s novým súperom, ale mám plnú dôveru vo svoj tím, v našu prípravu a v seba samého. Dnes zanechám svoje srdce na klietke.“

Slovenská reprezentácia mládeže má dnes novú príležitosť ukázať svetu, že v srdciach našich bojovníkov sa ukrýva obrovská vášeň, odhodlanie a odvaha. Držíme palce Adamovi MRabetovi a Krištofovi Fazekasovi v ich dnešných zápasoch a veríme, že zanechajú svoj nezmazateľný odtlačok na tejto náročnej, no vzrušujúcej ceste.

Sledujte aktuálne správy a výsledky na našich oficiálnych webových stránkach www.mammal.sk , www.slovenskyzvazmma.sk a na sociálnych sieťach.

Pre viac informácií kontaktujte:

Marek Herda   Email:   info@mammal.sk

Ivan Krošlák   

#SlovenskoMMA #MajstrovstváSveta #AbuDhabi2023 #SlovenskáReprezentácia #AdamMRabet #KrištófFazekas #Bojovníci #MMAChampions #Podpora #TímováDuch #Emócie #CestaKÚspechu