Menu Zavrieť

Pozvánka na Majstrovstvá Slovenska v MMA – Noc Gladiátorov do Veľkého Krtíša

Vážení zástupcovia klubov bojových športov,

S veľkou radosťou a úctou vám posielame túto emailovú pozvánku na Majstrovstvá Slovenska v MMA – Noc Gladiátorov, ktoré sa uskutočnia dňa 24.6.2023. Tento významný športový podujatia je plánované prezentovať najlepších bojovníkov z celej krajiny a ponúknuť neopakovateľné zážitky pre fanúšikov bojových športov.

Naša udalosť bude hostiť súboje v rôznych váhových kategóriách, kde sa stretnú deti, kadeti, juniori aj seniori, aby ukázali svoje bojové umenie a súperili o titul Majstra Slovenska. Tento večer je vytvorený na oslavu a uznávanie talentu a tvrdej práce týchto športovcov.

Sme hrdí, že vám môžeme ponúknuť príležitosť byť súčasťou tohto športového podujatia, a preto vás srdečne pozývame, aby ste sa k nám pripojili na Majstrovstvá Slovenska MMA – Noc Gladiátorov. Viac informácií a podrobnosti o tejto udalosti nájdete na nasledujúcom odkaze: 

Registrácia:

REGISTRÁCIA Amfiteáter Veľký Krtíš

 

Toto je skvelá príležitosť pre vašich športovcov a fanúšikov klubu zažiť nezabudnuteľné súboje a podporiť ich počas ich bojov o titul Majstra Slovenska a boj o reprezentačný dres Slovenska. Okrem vzrušujúcich zápasov sa môžete tešiť aj na bohatý program a atmosféru plnú adrenalínu.

Označte svoj klub a zdieľajte túto pozvánku medzi vašimi členmi a fanúšikmi, aby sme mohli spoločne vytvoriť skvelú atmosféru a podporiť našich talentovaných bojovníkov.

Dúfame, že sa rozhodnete prísť na tento výnimočný športový event. Tešíme sa na vašu účasť a na spoločné prežitie nezabudnuteľného večera plného vzrušenia a adrenalínu.

S úctou,

Marek Herda

 
 

Slovakia

Federation: Slovakian MMA Association
President: Mgr. Ing. Marek Herda

Zdroj:

S MAMMALOM sa “BIŤ OPLATÍ”

WEB:           https://www.mammal.sk​​ https://mammal.sk/ppv​​

Instagram: https://www.instagram.com/mammal.sk/

Facebook:   https://www.facebook.com/SK.MAMMAL/

Youtube:     MAMMAL TV https://www.youtube.com/channel/UC-rskq39HXAKyOkv08FHFRQ

Tik Tok:      Mammal – Sovensky zvaz MMA

                     https://www.bojprotisikane.sk

                     www.skolskysport.sk

MAMMAL Kids 
MMA na školách