Menu Zavrieť

2022 IMMAF Amateur MMA Awards sa uskutoční v Srbsku počas týždňa IMMAF World Championships

Ocenenie IMMAF Amateur MMA Awards 2022 sa oficiálne uskutoční 15. februára v srbskom Belehrade a najlepší športovci, národné federácie, tréneri, funkcionári a ďalší budú oficiálne ocenení za svoje úspechy a oddanosť zmiešaným bojovým umeniam v uplynulom roku.

Exkluzívny slávnostný ceremoniál v čiernej farbe sa koná v rámci Týždňa svetových šampionátov IMMAF od 10. do 18. februára, ktorý sa koná ako súčasť srbského BRAVE International Combat Week 2023 v spolupráci so Srbskou federáciou MMA a BRAVE Combat Federation.

Na ceremoniáli sa okrem predstavenstva IMMAF, zamestnancov a médií zúčastnia aj zástupcovia viac ako 63 národných federácií.

V tomto piatom ročníku udeľovania cien budú udelené veľmi prestížne ocenenia pre najlepšieho seniorského športovca a najlepšiu seniorskú športovkyňu, ktoré predtým získali napríklad Bagdat Zhubanysh (Kazachstan), Ramazan Gitinov (Bahrajn), Sabrina Laurentina de Sousa (Bahrajn) a Michele Montague (Nový Zéland).

V roku 2022 sa uskutočnili štyri kontinentálne šampionáty – v Afrike, Ázii, Európe a Panamerike – ktoré boli veľmi dôležité pre individuálny rozvoj športovcov, trénerov, funkcionárov a následne aj celého športu. Na každom podujatí videli fanúšikovia amatérskeho MMA vychádzať nové hviezdy spolu s novými krajinami, ktoré debutovali na platforme IMMAF.

Kompletné zoznamy kandidátov na najlepšieho seniorského športovca, najlepšiu seniorskú športovkyňu, najlepšieho juniorského športovca, nováčika roka a výkon roka na zelenom pahorku budú zverejnené pred majstrovstvami sveta IMMAF v roku 2022.

Prezident IMMAF Kerrith Brown povedal: „Udeľovanie cien IMMAF Amateur MMA Awards 2022 predstavuje fantastickú príležitosť oceniť a osláviť úspechy našich športovcov, funkcionárov, tímov a členských federácií za ich tvrdú prácu v uplynulom roku. Rok 2022 bol pre IMMAF historickým rokom, keď boli po prvýkrát zavedené uzavreté kontinentálne šampionáty, ktoré umožnili väčší rozvoj súťaženia v každom regióne IMMAF. Popri tom IMMAF urobila obrovský skok vpred v rámci svojich certifikačných a vzdelávacích programov, ktoré našim členom poskytujú možnosti vzdelávania a zdroje v oblasti trénerstva, rozvoja mládeže, rozhodcovstva a zdravotnej bezpečnosti. V nadväznosti na naše uznanie zo strany WADA ako signatára kódexu v roku 2021 pokračujeme vo vzdelávaní členov o dôležitosti bezpečného a čistého športu na všetkých úrovniach MMA.“

V rámci udeľovania cien IMMAF Amateur MMA Awards v roku 2022 bude prostredníctvom našich partnerov v oblasti zdravia a hydratácie Cellular Fitness™ v spolupráci so známym britským profesionálnym boxerom Michaelom Watsonom zavedená aj nová cena s názvom Michael Watson Award, From the Shoulders Up™.

Michaelova kariéra sa predčasne skončila po svetoznámom zápase v roku 1991, počas ktorého utrpel vážne zranenie mozgu. Po 40 dňoch strávených v kóme, šiestich operáciách mozgu a ročnej rehabilitácii Michael prežil, ale zostal na invalidnom vozíku. Michael preukázal skutočného bojovného ducha, posledných 30 rokov sa učil znovu chodiť a dokonca dokončil Londýnsky maratón, pričom šesť dní chodil dve hodiny denne.

Michael sa teraz spojil so spoločnosťou Cellular Fitness, aby inšpiroval a vzdelával športovcov, aby viac mysleli na zmiernenie zranení „od ramien nahor“ a aby pokračovali v športe, ktorý milujú, s čo najväčšou možnou ochranou, pričom presadzuje riešenia na dosiahnutie optimálnej bunkovej kondície. Ocenenie bude udelené lekárovi, ktorý prekročil rámec starostlivosti o zdravie športovcov „From the Shoulders Up“.

AWARD CATEGORIES

  • Best Senior Male Athlete
  • Best Senior Female Athlete
  • Best Junior Athlete
  • Newcomer of the Year
  • Green Hill Performance of the Year
  • National Federation of the Year
  • Host Federation of the Year
  • Official of the Year
  • Cutsperson of the Year
  • Most Proactive Federation in Coach Education and Training
  • Most Proactive Federation in Youth Development
  • Best Partner Federation for Raising Medical Safety Standards
  • Best Partner Federation for Promoting Anti-Doping
  • Michael Watson Award, From the Shoulders Up™

 

 anglickú verziu nájdeš tu:

2022 IMMAF Amateur MMA Awards Set to Take Place in Serbia During IMMAF World Championships Week

Zdroj:

S MAMMALOM sa “BIŤ OPLATÍ”

WEB:           https://www.mammal.sk​​ https://mammal.sk/ppv​​

Instagram: https://www.instagram.com/mammal.sk/

Facebook:   https://www.facebook.com/SK.MAMMAL/

Youtube:     MAMMAL TV https://www.youtube.com/channel/UC-rskq39HXAKyOkv08FHFRQ

Tik Tok:      Mammal – Sovensky zvaz MMA

                     https://www.bojprotisikane.sk

                     www.skolskysport.sk