Menu Zavrieť

Predslov pre začatím turnajového kolotoča 2022/2023

Drahý členovia, zápasníci, fanúšikovia, 

Pozývame vás na účasť na na novom ročníku ligy MAMMAL, poriadanú MAMMAL-Slovenským zväzom MMA, dňa 3.9.2022, v sobotu, ktorý bude spojený s galavečerom SUMMER FIGHT NIGHT, MAMMAL 31. 

Požiadame Vás, aby ste sa registrovali čo najskôr a my vieme rýchlo reagovať a urobíme niektoré dvojice, ktoré budú súťažiť na večernom gala podujatí. 

V Trnave sa objaví Slovenská amatérska MMA liga po prvý krát a dúfame a pevne veríme, že príde „plný dom“  podporiť slovenské MMA. Podujatie SUMMER FIGHT NIGHT, MAMMAL 31 budeme s najväčšou pravdepodobnosťou streamovať na našej novej platformer www.mammaltv.com  alebo na našom youtube kanáli: https://www.youtube.com/channel/UC-rskq39HXAKyOkv08FHFRQ/videos

Takto to vyzeralo na Majstrovstvách Slovenska MMA v Športovej hale na Klokočine v Nitre:

 

Môžeme očakávať, že tohtoročné liga MAMMAL a MAMMAL PRO prinesú z  hľadiska počtu, účasti a technickej úrovne zvýšený záujem a rozvoj zápasníkov. Budeme veľmi radi, keď spoločne budeme rozvíjať ligu a hlavne naše deti a mládež, ktorú sme nazvali MAMMAL KIDS. Našim cieľom je, aby MMA bolo Slovenskou republikou uznané ako šport, čo by nám pomohlo pri rozvoji Slovenského MMA a športu celkovo. 

Chcel by som poďakovať všetkým klubom, resp. ich zástupcom, ktorí pomáhajú s organizovaním ligy. Budem rád, keď sa do procesu organizovania a administratívnej činnosti, ktorý je potrebný pre chod ligy zapojilo viac nadšencov a pomohli tak rásť nášmu športu. 

 

s úctou 

Marek Herda

Prezident MAMMAL-Slovenský zväz MMA 

 

 

S MAMMALOM sa “BIŤ OPLATÍ” 

WEB:           https://www.mammal.sk​​ https://mammal.sk/ppv​​

Instagram: https://www.instagram.com/mammal.sk/

Facebook:   https://www.facebook.com/SK.MAMMAL/

Youtube:     MAMMAL TV https://www.youtube.com/channel/UC-rskq39HXAKyOkv08FHFRQ

Tik Tok:      Mammal – Sovensky zvaz MMA

                     https://www.bojprotisikane.sk